Meniu

Pentru a accesa meniul vă rugăm să apăsați pe orice imagine de mai jos

Este un contrast de savori, idei, iar în procesul de fabricare ținem cont de sezonabilitatea materiilor prime și calitate acestora și atentia minuțioasă acordată detaliilor reprezintă o declarație autentică pentru o experiență gastronomică de neuitat.

Meniu mâncare

Meniu băuturi

Vă invităm să descoperiți o listă de vinuri care acoperă toate soiurile de vinuri internaționale și românești!

We invite you to discover a wine list that covers all varieties of international and Romanian wines!

Meniu vinuri / Wine menu

For english menu please press any image below

It is a contrast of flavors, ideas, and in the manufacturing process we take into account the seasonality of raw materials and their quality and the careful attention paid to details is an authentic statement for an unforgettable gastronomic experience.

Food menu

Drinks menu

Terapie Culinară

Alătură-te nouă

Meniul este un contrast de savori, idei, iar în procesul de fabricare ținem cont de sezonabilitatea materiilor prime și calitate acestora și atentia minuțioasă acordată detaliilor reprezintă o declarație autentică pentru o experiență gastronomică de neuitat.

Meniul de băuturi are o selecție de vinuri premium și cocktailuri unice în care vedetă este Boro Cocktail, un mix de votcă, pepene galben și prosecco de calitate. Ginul este mixat cu apă tonică premium și garnishuri proaspete pentru o savoare unică. Vinul fiert sau limonadele preparate din fructe proaspete, în funcție de sezon, sunt un deliciu și o evedare din cotidian.

“Unul dintre cele mai bune restaurante în București, unde se poate servi o cină reușită înconjurat de prieteni sau familie, într-o ambianță relaxantă”

“Mâncare excelentă, servire ireproșabilă, prețuri în concordanță cu calitatea oferită"

“Recomand toate meniurile de degustare. Voi reveni cu siguranță cât mai curând posibil"

Rezervă o masă

Suntem atenți la detalii, iar siguranța clienților noștri este un scop, astfel Boro Brasserie oferă spații largi între mese și este ditribuit pe 2 niveluri cu intrări separate pentru a oferi un plus de intimidate oaspeților.